19 mei

KIDS PROGRAMMA! > PROPHETS STEVE AND RITA FEDELE > APOSTEL HANS TIMS > PASTORS WENZEL EN SHARON BEUKES > IMPARTATION - ANOINTING - HEALING
Registratie is afgesloten
19 mei

Tijd en Locatie

May 19, 2018, 9:30 AM – 5:00 PM
Duitslandstraat 9, Duitslandstraat 9, 3402 TJ IJsselstein, Nederland

Come get filled to be spilled!

Zaterdag 19 mei staat in het thema van 'impartation', het overdragen en aanwakkeren van spirituele gaven door handoplegging. Gedurende de hele dag zal er ruimte worden gemaakt voor zalving en doop in de Heilige Geest. Ook zullen er geweldige diensten zijn met onder andere apostel Hans Tims en profetenechtpaar Steve en Rita Fedele.

Kids programma

Speciaal op zaterdag 19 mei zullen er voor alle kinderen tussen de 4 en de 12 jaar een speciaal kids programma worden voorbereid. Gedurende de hele dag zal het NTC kids team klaar staan om uw kinderen te entertainen met leuke activiteiten, spelletjes, creatieve knutselwerkjes en natuurlijk lekker eten. De kosten voor de deelname aan het kids programma zijn 5 euro per kind en dienen van te voren aangegeven en betaald te worden bij registratie.

Een dag om niet te missen!

We geloven sterk dat er in de aanwezigheid van God bovennatuurlijke wonderen, tekenen en manifestaties zullen plaatsvinden. Voor een ieder die verlangt naar een échte aanraking en ontmoeting met de Heilige Geest is dit een dag om niet te missen!

Zet de afspraak vast en registreer je snel.

Registreer
Price
Quantity
Total
 • Registreer nu!
  €0
  €0
  0
  €0
 • Kids programma
  €5
  €5
  0
  €0
Total€0