Group registration

Register yourself now and ten other for the Come Holy Spirit conferentie 2019 and make a chance to win a short term mission trip to Malawi worth of 2500 euro!!!
Registratie is afgesloten
Group registration

Tijd en Locatie

Jun 07, 2019, 5:00 PM – Jun 09, 2019, 2:00 PM
New Testament Church IJsselstein, Duitslandstraat 9, 3402 TJ IJsselstein, Nederland

Come get filled to be spilled!

Come Holy Spirit 2019 is een conferentie georganiseerd door New Testament Church, gebaseerd op de gaven en uitstorting van de Heilige Geest, tot opbouw van het lichaam van Christus!

REGISTREER NU JEZELF EN 10 ANDEREN VOOR DE CHS CONFERENTIE 2019 EN MAAK KANS OP EEN SHORT TERM MISSION TRIP NAAR MALAWI T.W.V. 2500 EURO!!!

Keuze uit twee reizen: oktober 2019 of april 2020 (zie www.hjcmissiontraining.com) voor meer info over de inhoud van de reizen.

Voor deelname dient u 18 jaar of ouder te zijn en te voldoen aan de voorwaarden die in de 'Terms&Conditions' of in het PDF bestand (klik hier) zijn uitgewerkt.

Uw groepsregistratie wordt pas geldig verklaard wanneer u de voorwaarden heeft gelezen en in totaal elf mensen heeft geregistreerd (uzelf + tien anderen).

Zorg dus dat u alle gegevens goed invult en de voorwaarden goed doorleest!

De persoon die deze registratie voltooid, wordt gezien als de 'groepsbeheerder' en is dus ook de kanshebber voor de prijs. U bent vrij om een herkenbare groepsnaam te bedenken (gelieve niet uw kerknaam te gebruiken).

Tijdens de Come Holy Spirit conferentie 2019 maken wij de winnaar bekend!

Heel veel succes en tot snel,

CHS Team

Registratie is afgesloten